H. Upmann Connossieur No.2
Δημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2020 9:01 pm
H. Upmann Connossieur No.2
Vitola: Bohemios 51 x 134
SLB 25 πούρων
Ολοκαίνουρια κυκλοφορία και πρωτοεμφανιζόμενη βιτόλα. Γεμάτος περιέργεια το περιεργάζομαι. Ωραίο εμφανισιακά με όμορφο και γυαλιστερό ράπερ. Το δαχτυλίδι του παραπέμπει περισσότερο στο Connossieur A παρά στο αδερφάκι του τοConnoisseur No.1. Εδώ οι Κουβανοί τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα με τα ονόματα.
Κρύα αρώματα ασθενικά με κρέμα και σταφίδα και ελαφρώς σφιχτό τράβηγμα.
Ξεκινά με κρέμα, γάλα και ξηρούς καρπούς. Εμφανής στην αρχή η νεότητα του πούρου καθώς έχει κάποιες καρφίτσες και ξινίζει και λίγο. Στο πίσω μέρος του όμως υπάρχει αρκετή κρέμα. Βάζω ένα ουίσκι και κάπως πέφτουν οι καρφίτσες.
Τώρα δίνει όλων των ειδών τους ξηρούς καρπούς, ζάχαρη και κρέμα, ενώ πετάει ώρες ώρες νότες από κακάο, σταφύλι και ξινόμηλο.
Είμαι στη μέση και τώρα είναι πολύ ωραίο με κρέμες και βούτυρα, ίσως και κέηκ.
Τελικά το τράβηγμα είναι απροβλημάτιστο και η καύση του ολόσωστη.
Μπαίνω στο τελευταίο μέρος και κερνάει καρύδια, κάσιους, λίγη καραμέλα, κέδρο και αλατισμένα φιστίκια ενώ μου ξαναβγάζει αυτήν την πολύ ωραία κρέμα.
Καινούριο πούρο, καπνιζόταν δεν μπορώ να πω, παρά τη νεότητα του. Μου θύμισε περισσότερο το Magnum 54 παρά τα αδερφάκια του. Θα δούμε όμως. Θα αφήσω τα άλλα που έχω να παλιώσουν λίγο. Κακό δεν το λες πάντως. Καλό ήταν αλλά θέλει χρόνο για να φανεί ο χαρακτήρας του.
Vitola: Bohemios 51 x 134
SLB 25 πούρων
Ολοκαίνουρια κυκλοφορία και πρωτοεμφανιζόμενη βιτόλα. Γεμάτος περιέργεια το περιεργάζομαι. Ωραίο εμφανισιακά με όμορφο και γυαλιστερό ράπερ. Το δαχτυλίδι του παραπέμπει περισσότερο στο Connossieur A παρά στο αδερφάκι του τοConnoisseur No.1. Εδώ οι Κουβανοί τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα με τα ονόματα.
Κρύα αρώματα ασθενικά με κρέμα και σταφίδα και ελαφρώς σφιχτό τράβηγμα.
Ξεκινά με κρέμα, γάλα και ξηρούς καρπούς. Εμφανής στην αρχή η νεότητα του πούρου καθώς έχει κάποιες καρφίτσες και ξινίζει και λίγο. Στο πίσω μέρος του όμως υπάρχει αρκετή κρέμα. Βάζω ένα ουίσκι και κάπως πέφτουν οι καρφίτσες.
Τώρα δίνει όλων των ειδών τους ξηρούς καρπούς, ζάχαρη και κρέμα, ενώ πετάει ώρες ώρες νότες από κακάο, σταφύλι και ξινόμηλο.
Είμαι στη μέση και τώρα είναι πολύ ωραίο με κρέμες και βούτυρα, ίσως και κέηκ.
Τελικά το τράβηγμα είναι απροβλημάτιστο και η καύση του ολόσωστη.
Μπαίνω στο τελευταίο μέρος και κερνάει καρύδια, κάσιους, λίγη καραμέλα, κέδρο και αλατισμένα φιστίκια ενώ μου ξαναβγάζει αυτήν την πολύ ωραία κρέμα.
Καινούριο πούρο, καπνιζόταν δεν μπορώ να πω, παρά τη νεότητα του. Μου θύμισε περισσότερο το Magnum 54 παρά τα αδερφάκια του. Θα δούμε όμως. Θα αφήσω τα άλλα που έχω να παλιώσουν λίγο. Κακό δεν το λες πάντως. Καλό ήταν αλλά θέλει χρόνο για να φανεί ο χαρακτήρας του.