Σελίδα 1 από 1

Casa de Garcia Short Robusto

Δημοσιεύτηκε: Δευ Νοέμ 02, 2020 9:19 pm
από vassskara
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Περνοντας το πρωι απο το καπνοκαταστημα πηγαινοντας στη δουλεια ειπα να αγορασω δοκιμαστικα ενα πουρο για να χαλαρωσω το απογευμα. Μετα απο υποδειξη του προσωπικου αγορασα το Casa di Garcia Short Robusto. Χαμηλο κοστος, ωραιο τυλιγμα και αφη και ωραιο μυρωδια. Κρυα με λουλουδια ενω στο πρωτο αναμα γλυκιες νοτες κακαο και ξηρων καρπων μεχρι τα 2/3 που μετα ακολουθησε δερμα και βρεγμενο ξυλο. Στο τελος ηταν λιγο πικαντικο μαζι με δερμα και ξυλο. Ειχε πολυ καλη καυση και ωραιο πηχτο καπνο. Ωραιο τραβηγμα. Ηταν καλο ειδικα γιαυτο το κοστος και θα το ξανατιμησω!!!

Re: Casa De Garcia Short Robusto

Δημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2020 6:07 am
από Τάκης
έχω δοκιμάσει και short robusto και robusto από τη σειρά, οι εντυπώσεις ήταν απογοητευτικές
short filler καπνά με harsh συμπεριφορά "χοντρού τσιγάρου", (το short robusto ήταν ελαφρώς καλύτερο)
η εμπειρία μου με το robusto και περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά εδώ:
http://cigarsforum.gr/viewtopic.php?f=139&t=829

Re: Casa De Garcia Short Robusto

Δημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2020 3:03 pm
από vassskara
Επειδη γραφετε απογοητευτηκες εμπειριες απο το τσιγαρο ενω εμενα με την απειρια μου μου φανηκε μετριο θα ηθελα να μου πειτε ενα πουρο που οταν το καπνισω θα καταλαβω την μεγαλη διαφορα στις ποιοτητες. Με πολυ αγαπη και σεβασμο ζηταω τα φωτα σας!

Re: Casa De Garcia Short Robusto

Δημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2020 3:54 pm
από Junior
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app

Mass tasting Νοέμβριος 2020 - Quai D’ Orsay No.50

Μπορείς να κάνεις την δοκιμή σου και να γράψεις λίγα λόγια ...

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Re: Casa De Garcia Short Robusto

Δημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2020 5:14 pm
από Τάκης
Βασίλη στο πούρο - όπως και σε πολλά άλλα - ισχύει σε μεγάλο βαθμό το "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"
αν σε κάποιον αρέσει κάτι και τον ικανοποιεί, αυτό αρκεί από μόνο του και δεν είναι ανάγκη να αρέσει και στους άλλους
κάτι που ισχύει βεβαίως και αντίστροφα

στην περίπτωση των Casa de Garcia υπάρχει και ένα επιπλέον "ντεσαβαντάζ" για να ξεκινήσει κάποιος από κει
το γεγονός δηλαδή ότι η γέμιση τους δεν είναι με ολόκληρα φύλλα αλλά με τρίμματα καπνού
κάτι που επηρεάζει αρνητικά τόσο την αρωματική έκταση ενός πούρου όσο και την καπνιστική του συμπεριφορά
ιδιαίτερα αν η ποιότητα του filler είναι κακή

μια καλή περίπτωση για να "καταλάβεις" αυτό που λες, είναι να καπνίσεις το πούρο του mass όπως προτείνει ο Junior
εκεί θα μπορέσεις να να συγκρίνεις τη δική σου "αντιληπτικότητα" αλλά και το προσωπικό σου γούστο
με βάση ένα πούρο που θα καπνιστεί και θα τεσταριστεί συγχρόνως από πολλά μέλη της κοινότητας
(στην πρώτη συμμετοχή σου στο προηγούμενο mass αποκόμισες ένα σημαντικό "το απόλαυσα και η ποιότητα του φάνηκε αμέσως"
στη δεύτερη, πιθανότατα θα αντιληφθείς και θα ξεκλειδώσεις περισσότερα πράγματα)

συνέχισε να δοκιμάζεις και σιγά-σιγά θα βρεις τα "πατήματα" σου και τη γευστική σου ταυτότητα
κάπως έτσι άλλωστε κάναμε όλοι στα πρώτα μας βήματα, αυτός είναι ο δρόμος... ;)