Re: Mass Tasting Νοέμβριος 2018 - Hoyo de Monterrey Epicure Especial
Δημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 28, 2018 11:00 am
Τρίτη βολή με τον Επίκουρο τον Σπέσιαλ , προς Βενετία πλευρά αυτή την φορά.
Δίπλα από ένα κανάλι με καλό φαγητό και συνοδεία σκοτσέζικη σοβαρή.
Oban στο ποτήρι , περιμένω το στέκι να γίνει και ανάβω το gordito.
Έρχεται από δεκάρα κούτα από το Ντουμπάι με γενεαλογικό GOS AGO 17,
Δεν έχει δώσει ιδιαίτερα καλές φούμες μέχρι στιγμής.
Αρχίζει με μια αλμυρή νότα που γρήγορα γίνεται κρέμα με κανέλα και φρεσκια ζύμη.
Έχει το κρύο του έξω και υγρασία οπότε δεν καίγεται γρήγορα παρόλο το αβίαστο τράβηγμα.
Μαζί με το πιάτο έρχονται διάφορα σκούρα φρούτα , και η κρέμα γίνεται πιο παχιά. Μαζί σιγονταρουν λίγα πιπεριά και στέκονται με το σούπερ γεύμα .
Προς το κλείσιμο έχει ξύλο , μαύρο καφέ και μια ανεπαίσθητη γλυκά σαν να ήταν λερωμένο το φλυτζάνι από γλυκι βραστό.
Γενικά δεν διεκδικεί κορυφές αλλά έχει εύκολα ένα τριάρι στην βαθμολογία.
Τέτοιο θα είναι και η συνολική μου βαθμολογία για τα τρία στικ που έκαψα για το mass.
Οποτε μεχρι τον Ψηλορείτη!!
Και, ναι , κάπου στην φώτο έχει και ένα Επίκουρο.....
Δίπλα από ένα κανάλι με καλό φαγητό και συνοδεία σκοτσέζικη σοβαρή.
Oban στο ποτήρι , περιμένω το στέκι να γίνει και ανάβω το gordito.
Έρχεται από δεκάρα κούτα από το Ντουμπάι με γενεαλογικό GOS AGO 17,
Δεν έχει δώσει ιδιαίτερα καλές φούμες μέχρι στιγμής.
Αρχίζει με μια αλμυρή νότα που γρήγορα γίνεται κρέμα με κανέλα και φρεσκια ζύμη.
Έχει το κρύο του έξω και υγρασία οπότε δεν καίγεται γρήγορα παρόλο το αβίαστο τράβηγμα.
Μαζί με το πιάτο έρχονται διάφορα σκούρα φρούτα , και η κρέμα γίνεται πιο παχιά. Μαζί σιγονταρουν λίγα πιπεριά και στέκονται με το σούπερ γεύμα .
Προς το κλείσιμο έχει ξύλο , μαύρο καφέ και μια ανεπαίσθητη γλυκά σαν να ήταν λερωμένο το φλυτζάνι από γλυκι βραστό.
Γενικά δεν διεκδικεί κορυφές αλλά έχει εύκολα ένα τριάρι στην βαθμολογία.
Τέτοιο θα είναι και η συνολική μου βαθμολογία για τα τρία στικ που έκαψα για το mass.
Οποτε μεχρι τον Ψηλορείτη!!
Και, ναι , κάπου στην φώτο έχει και ένα Επίκουρο.....