Saint Luis Rey Tesoros RE Espana 2016
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 22, 2018 9:16 am
LCD Lefteris C
κι άλλο – ισπανικό αυτή τη φορά – regional Tesoro, μετά τα γερμανικά bolivar
που ήρθε πεσκέσι από ένα φίλο που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί σύντομα προσεχώς
σε φάκελο σφραγισμένο με βουλοκέρι που φέρει οικόσημο και καλλιγραφικά γραμμένους τους παραλήπτες
μετά το άνοιγμα…
μικρός όμορφος Εδμούνδος λοιπόν, τυλιγμένος με λαδερό κολοράδο πανωφόρι
φορτωμένος ζουμερά pre αρώματα από κουβανέζικη γη, γλυκό χορτάρι και ξηροκάρπια
με το άναμμα δείχνει αμέσως τα δόντια της νεότητας του με ένα κρεσέντο από πιπέρια και αμμωνίες
αλλά τζούρα τη τζούρα ξεμπουκώνει κομμάτι κι αρχίζουν να διακρίνονται σιγά-σιγά τα προικιά του
και είναι μπόλικα…
πολύ σοκολάτα, φεσκοκουρεμένο γρασίδι, φιστικοβούτυρο, σκούροι καφέδες
και μια έντονη αλμύρα που κάθεται στα χείλη και ζητάει υγρό πυρ για να σβήσει
με πολλά biter έως πικρά στοιχεία και κάμποσες γωνίες που θέλουν ακόμα στρογγύλεμα
προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μούστος βράζει ακόμα και δεν έχει δέσει
στη διάρκεια της φούμας πάντως, έδειξε πολύ καλά στοιχεία
με μια ελαφριά κρέμα βανίλια που μου θύμισε Regios, και κάτι από το βάθος να φωνάζει «περιμένετε»
κάτι, που βρίσκω αρκετά ελπιδοφόρο
Λευτέρη μου σε ευχαριστώ πολύ!
κι άλλο – ισπανικό αυτή τη φορά – regional Tesoro, μετά τα γερμανικά bolivar
που ήρθε πεσκέσι από ένα φίλο που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί σύντομα προσεχώς
σε φάκελο σφραγισμένο με βουλοκέρι που φέρει οικόσημο και καλλιγραφικά γραμμένους τους παραλήπτες
μετά το άνοιγμα…
μικρός όμορφος Εδμούνδος λοιπόν, τυλιγμένος με λαδερό κολοράδο πανωφόρι
φορτωμένος ζουμερά pre αρώματα από κουβανέζικη γη, γλυκό χορτάρι και ξηροκάρπια
με το άναμμα δείχνει αμέσως τα δόντια της νεότητας του με ένα κρεσέντο από πιπέρια και αμμωνίες
αλλά τζούρα τη τζούρα ξεμπουκώνει κομμάτι κι αρχίζουν να διακρίνονται σιγά-σιγά τα προικιά του
και είναι μπόλικα…
πολύ σοκολάτα, φεσκοκουρεμένο γρασίδι, φιστικοβούτυρο, σκούροι καφέδες
και μια έντονη αλμύρα που κάθεται στα χείλη και ζητάει υγρό πυρ για να σβήσει
με πολλά biter έως πικρά στοιχεία και κάμποσες γωνίες που θέλουν ακόμα στρογγύλεμα
προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μούστος βράζει ακόμα και δεν έχει δέσει
στη διάρκεια της φούμας πάντως, έδειξε πολύ καλά στοιχεία
με μια ελαφριά κρέμα βανίλια που μου θύμισε Regios, και κάτι από το βάθος να φωνάζει «περιμένετε»
κάτι, που βρίσκω αρκετά ελπιδοφόρο
Λευτέρη μου σε ευχαριστώ πολύ!