Bolivar 681 RE Bulgaria 2011
Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 14, 2018 9:39 am
LCD Alex
![Εικόνα](https://farm9.staticflickr.com/8719/16600962844_0dfb1b8e43_z.jpg)
Sobresalientes 153 x 53
αυτό το σιτεμένο πια, ευτραφές «βαλκανικό» robusto extra
που κυκλοφόρησε το 2011 σε 2.500 αριθμημένα dress των 10, με το όνομα 681 (*)
την ίδια δηλαδή χρονιά με το δεύτερο ελληνικό, (Ramon Allones Macedonian)
αλλά αντίθετα με τη φτωχομπινεδι@ρικη δική μας, με σπέσιαλ παρουσίαση:
από το pre κιόλας, φαίνεται η ωριμότητα του
μ’ ένα γλυκό και απαλό «χνούδι» μιας φρουτένιας και γλυκιάς υπόστασης
ξεκινά με γλυκό ξύλο και άχυρο
για να φορτώσει γρήγορα καφέδες και σοκολάτες
με κανέλες να στρογγυλοκάθονται στον αφρό τους
κι ένα μαλακό πιπέρι να παρακολουθεί διακριτικά
αρκετή δρυς, σανός, εσπρέσο και κάποια δέρματα παίζουν για ένα διάστημα
μέχρι να υπερισχύσει μια αίσθηση από αποξηραμένα φρούτα
που κάποια στιγμή φτιάχνουν ένα ζαχαρωτό
μετά τη μέση «αρρωσταίνει» εντελώς και απογειώνεται
με ένα σώμα ντελικάτο, ισορροπημένο, και αφράτο, χωρίς γωνίες
γεμάτο αντισυμβατικές Bolivar πινελιές, φουλ γλύκες και παντεσπάνια
από τα regional που αξίζουν τον κόπο να σταθείς και να ποντάρεις
πιστεύω πως αν ο χρόνος αποβάλει εκείνη τη διαρκή ξυλώδη αίσθηση
που το κυνηγά από την αρχή σαν Ερινύα, έχει πολλές πιθανότητες και προοπτικές
να γίνει ένα «μεγάλο» πούρο
(*) 681 μΧ, έτος ίδρυσης του πρώτου βουλγαρικού βασιλείου
![Εικόνα](https://farm9.staticflickr.com/8719/16600962844_0dfb1b8e43_z.jpg)
Sobresalientes 153 x 53
αυτό το σιτεμένο πια, ευτραφές «βαλκανικό» robusto extra
που κυκλοφόρησε το 2011 σε 2.500 αριθμημένα dress των 10, με το όνομα 681 (*)
την ίδια δηλαδή χρονιά με το δεύτερο ελληνικό, (Ramon Allones Macedonian)
αλλά αντίθετα με τη φτωχομπινεδι@ρικη δική μας, με σπέσιαλ παρουσίαση:
από το pre κιόλας, φαίνεται η ωριμότητα του
μ’ ένα γλυκό και απαλό «χνούδι» μιας φρουτένιας και γλυκιάς υπόστασης
ξεκινά με γλυκό ξύλο και άχυρο
για να φορτώσει γρήγορα καφέδες και σοκολάτες
με κανέλες να στρογγυλοκάθονται στον αφρό τους
κι ένα μαλακό πιπέρι να παρακολουθεί διακριτικά
αρκετή δρυς, σανός, εσπρέσο και κάποια δέρματα παίζουν για ένα διάστημα
μέχρι να υπερισχύσει μια αίσθηση από αποξηραμένα φρούτα
που κάποια στιγμή φτιάχνουν ένα ζαχαρωτό
μετά τη μέση «αρρωσταίνει» εντελώς και απογειώνεται
με ένα σώμα ντελικάτο, ισορροπημένο, και αφράτο, χωρίς γωνίες
γεμάτο αντισυμβατικές Bolivar πινελιές, φουλ γλύκες και παντεσπάνια
από τα regional που αξίζουν τον κόπο να σταθείς και να ποντάρεις
πιστεύω πως αν ο χρόνος αποβάλει εκείνη τη διαρκή ξυλώδη αίσθηση
που το κυνηγά από την αρχή σαν Ερινύα, έχει πολλές πιθανότητες και προοπτικές
να γίνει ένα «μεγάλο» πούρο
(*) 681 μΧ, έτος ίδρυσης του πρώτου βουλγαρικού βασιλείου