Να'μαι και εγω στην πρώτη δοκιμή για το mass του Δεκέμβρη. Η γνωστή πυραμίδα των Diplo κάηκε εχθές το βράδυ με συνοδεία εκλεκτών spirits.
Από κούτα Abr 17 μαύρη και αραχνη, έχει βγάλει νοκ άουτ και εμένα και τον ηγούμενο αλλά είναι τίγκα στην γεύση.
Έτσι και το χθεσινό , απ' το κρύο τράβηγμα φάνηκε ψωμομένο. Μπαχάρια, ξύλο και παχύ κακάο στο μενού.
Βάζω ένα Garioch 12, για το κρύο και τραβάω τις πρώτες μετά από περιπέτειες στο άναμμα..( τρεις αναπτήρες μαζί, ο ένας δούλεψε τόσο όσο να στραβοαναψει, με έσωσε διπλανός κύριος με non 60αρι).
Το κακάο είναι εκεί, με αρκετές δόσεις απο spices, μέσα από ένα μαζεμένο τράβηγμα που, ευτυχώς, κόβει τον ρυθμό.
Γρήγορα γυρνάει σε κάτι αρκετά ελαιώδες , σε μανιτάρι και σε κανελογαρυφαλα.
Μια δόση παχιάς κρέμας , παντεσπάνι , φυστίκια αράπικα ωμά....το σώμα στο 110% ,χωρίς φαγητό σε αρχίζει στις γρήγορες.
Είναι τόσο βαρύ που το 48% abv δεν κάνει σεφτέ....το ρίχνω στο 105° , θα του δείξω εγώ. Η παρέα μου γελάει, κάτι λέει για βεντούζες, μα εγώ εκεί παλεύω να αποκρυπτογραφησω το diplo.
Δαχτυλίδια 3 πόντους παχιά κάνει ο καπνος μου, πάλι καλά στο μαγαζί έχει αλλά 12, τουλάχιστον ,πούρα αναμμένα.
Επιτέλους έρχονται τα γιορτινά μπαχάρια, παρόν φωνάζει το μοσχοκάρυδο και μια μπεσαμέλ ψήνεται στο φούρνο .
Καφεδες στο βάθος, καμία υποψία γλυκύτητας, τουναντίον υποψία από ψημένο μπέικον....
Δέρματα ,και τσίλια στο τέλος με βρίσκουν ευχαριστημένο αλλά και λίγο προβληματισμενο.
Μήπως ήταν P2 μεταμφιεσμένο????
Όπως και να έχει ήταν πολύ καλό πούρο, σίγουρα το 3/5, μάλλον λίγο παραπάνω...
Υ.Γ.
Για όσους με ξέρουν ,χρόνος καπνίσματος 2 ώρες και 25 λεπτά!!!!!!!